Vrije Vrouwelijkheid

Speciaal voor vrouwen


Om te groeien in jouw vrouwelijkheid en vrijheid


Juiciness, godinnelijkheid en zachte kracht
Individueel of in een groep

voor jou als vrouw: Vrije Vrouwelijkheid

Overzicht:

Lieve vrouw, wat fijn dat je er bent! Warm welkom. Voel jij het ook, dat wij vrouwen opstaan in deze tijden? Voel jij ook die kriebel, prikkel, of zelfs drang, om je vrouwzijn dieper te verkennen en te léven? Misschien wel vanuit een leven dat niet werkt. Je relatie die niet loopt. Je werk dat jou niet vervult. Heb jij het gevoel dat er méér moet zijn in jouw leven, je stroom, je seksualiteit dan je tot nu toe hebt ervaren?

Als je je dit afvraagt, is het antwoord zeer waarschijnlijk JA. En tegelijkertijd is het rete spannend. Gek. Nieuw. Onlogisch, onverklaarbaar.

Ik nodig je uit om die fluisterende stem in je hart of die drang in je buik te volgen. Echt, de wereld heeft jou nodig! Als vrije, stromende, zelfbewuste, juicy vrouw. Hoe zou het zijn als je volledig kunt voelen dat de bron voor alles in jouzelf ligt? Dat jij al weet en kunt wat jij nodig hebt?

En mocht je hierbij inspiratie, aanraking of begeleiding willen – ik heet je innig warm en vreugdevol welkom! Mijn missie is een wereld gevuld met (zelf)liefdevolle stromende zacht-krachtige vrouwen. Alles wat ik kan doen om daaraan bij te dragen, doe ik met alle toewijding die ik in me heb.

Ik heb jarenlange ervaring in het ontvangen en geven van sessies, trajecten en workshops aan vrouwen. Dankzij mijn liefdevolle hart en scherpe oog ontgaat me weinig en zie ik altijd jouw potentieel, jouw kracht, jouw licht. Dat weer naar jou terug spiegelend, help ik jou om je steeds opnieuw en steeds dieper te herinneren wie jij werkelijk bent. En vanuit dat zelfvertrouwen te leven.

Ready to jump, sister? I guide you all the way!

Overzicht:

“In Kersti ontmoet ik een bijzondere, tijdloze vrouw, die de vrouwelijke sensualiteit en godinnelijke wijsheid eigentijds belichaamt. Ik voel me heel welkom, wat ik ook vraag! En ik voel dat Kersti uiterst zorgvuldig afstemt op wie zij tegenover zich heeft. Zuiver!

Vanuit een diep innerlijk weten en merkbare ervaring en kennis biedt Kersti mij een spiegel om mezelf te dienen mijn waarheid te ervaren. Ze pusht me niet, ze koestert mijn eigen proces. Dus juist als ik daar soms in wankel, mezelf een extra steun gun zonder kleuring of oordeel maar met de loyaliteit van een sister die me het beste gunt wat ik uit mezelf kan halen, zoek ik Kersti op in mijn leerproces. De woorden die Kersti gebruikt zijn doorleefd en kostbaar. Ze werkt met eeuwenoude tradities uit vrouwentempels, sjamanistische en tantra technieken en combineert dat moeiteloos met therapeutische skills en coaching. Zonder dat het zweverig wordt, juist helder, grondend, bevrijdend.

Kersti heeft mij op mijn verzoek ingewijd in het gebruik van een yoni ei, heeft me begeleid bij sessies om blokkades in mijn vrouwelijke energiestroom op te lossen en heeft me gesteund bij het proces van afbreken van een zwangerschap en het afscheid van deze dierbare ziel. Deze dappere processen waren stuk voor stuk baanbrekend, mega intiem en kwetsbaar, diep verbindend, wonderbaarlijk (letterlijk en figuurlijk) en voor mij onvergetelijk.

Ik heb grote innerlijke geschenken mogen ontvangen, o.a. om meer, méér, méér te genieten van mijn vrouw-zijn en mijn kern te leven als de warrior of peace die ik ben. Kersti inspireert me steeds ook om me te verbinden met andere vrouwen en drempels over te gaan van gêne of onzekerheid die me weghouden van mijn vrije Zijn. Bijvoorbeeld haar vrouwentempels meemaken, wow wat een magie ontstaat daar!

Respect en eindeloze liefde voor deze wijze priesteres!”
– Heleen Koole

Ritueel verloop:

Duis aliquet rhoncus risus vitae porta. Proin ut sem at risus tincidunt condimentum sit amet eu dui. Nullam viverra nibh vitae neque condimentum mattis. Phasellus fermentum pulvinar egestas. Sed ultrices eleifend magna ultricies maximus. Integer eu nibh sed urna volutpat blandit non vel quam.

  • Nunc vehicula, turpis ac vestibulum viverra.
  • Eros quam pharetra turpis mattis nisi vel lorem.
  • Proin scelerisque consectetur eros vel sagittis.
  • In hac habitasse platea dictumst.
  • Nam blandit semper dui erat eleifend sit amet.
  • Ut posuere, orci quis pharetra commodo

Bevat:

  • 3 lichaamswerk
  • olie
  • handdoeken
  • andere dingen

vanaf € 350.00

onze tantraruimte

Keuzes maken

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland