relatiecoaching

Relatiecoaching voor koppels

2-op-2 begeleiding

Uit de knoop, in de flow

Alle aandacht voor jullie

 

Relatiecoaching

kern

Van verwarring, pijn en verstarring naar helderheid, heling en liefde. Relatiecoaching of relatietherapie transformeert je relatie en jezelf. Samen uit de knoop en in de flow in enkele maanden tijd!

overzicht

Ben je in relatie en…

 • worstel je met jezelf en de ander als jullie in conflict terechtkomen;
 • wil je méér verbinding met je partner;
 • stroomt het niet (meer) tussen jullie terwijl er nog wèl liefde is;
 • weten jullie niet hoe je die stroming weer op gang brengt;
 • ben je in een dagelijks gangetje beland met elkaar, wat niet bevredigt;
 • willen jullie leren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is op het vlak van beminnen;
 • zijn jullie op zoek naar ware intimiteit?

…dan is onze Relatiecoaching iets voor jullie.

In een traject voor jullie samen, begeleid door Sjaak en Kersti gezamenlijk, helpen wij jullie terug naar jezelf en van daaruit in verbinding met elkaar.

ONZE VISIE

De ander is een stukje van jou en houdt je altijd een spiegel voor, vandaar dat onze relatiecoaching begint bij jullie zelf, als individuen. Herontdekken van jezelf, van jouw innerlijke behoeften, jouw verlangens. Opruimen van oude blokkades, verwarring, projecties en pijn. En van daaruit werken we aan over jullie verbinding – want die vloeit immers voort uit jullie beiden als individu.

Wij gaan uit van de helende kracht van intimiteit. We werken vanuit pure eerlijkheid – naar jezelf en naar elkaar. Wij begeleiden jullie krachtig, zacht en liefdevol naar ware verbinding.

INTIMITEIT

We kunnen jullie ook begeleiden op het vlak van intimiteit. Hoe ben je waarlijk intiem met elkaar, in de breedste zin van het woord? Durf je jezelf helemaal te laten zien, in je gevoel èn in je lichaam? Hoe bemin je elkaar op wezenlijk niveau?

We treden jullie respectvol tegemoet en werken stap voor stap. Nèt uit je comfortzone – die plek waar de magie ontstaat – maar ruim vóór je paniekzone.

RESULTAAT

Of de relatiecoaching tot resultaat heeft dat jullie relatie weer opbloeit, gloeit en zindert als nooit tevoren, of dat jullie respectvol en dankbaar afscheid van elkaar kunnen nemen – dat kunnen we op voorhand niet zeggen. Het gaat ook niet om de uiteindelijke vorm. Het gaat om ware intimiteit, en die ligt binnenin jullie. Immers, de uiterlijke vorm volgt het innerlijk.

Wij hebben een relatiecoaching traject gevolgd bij Sjaak en Kersti, nadat we eerst bij een relatietherapeut hadden gelopen. In onze ervaring is dit traject zoveel waardevoller geweest. Oprechte aandacht, alles mag er zijn. Ze nemen echt de tijd voor je en geven veel tips en ideeën mee voor thuis, zodat je de inzichten ook integreert tussen de sessies door.
Wij zijn best nuchter ingesteld, dus we staan vaak wat sceptisch tegenover spirituele trajecten. Sjaak en Kersti hebben hierin echt naar ons geluisterd en een passend programma opgesteld, wat heel goed voelde voor ons. Naast warm en persoonlijk zijn Sjaak en Kersti ook heel professioneel. Je kunt dan ook een gedegen intake en aanbieding verwachten.
Tijdens het traject kregen we nuttige huiswerkopdrachten mee en stonden ze altijd klaar om ons te ondersteunen. Als resultaat hebben we nu alle mailwisseling en persoonlijke werkstukken, waardoor we terug kunnen kijken op ons doorlopen proces. Dat is erg fijn en zeker niet vanzelfsprekend.
Met andere woorden: zitten jullie al een tijdje niet zo lekker in de flow met elkaar, dan bevelen wij jullie Kersti en Sjaak van harte aan. Voor ons heeft het veel goeds betekend.

B & M

Verloop

BEGIN

Eerst voeren we een (vrijblijvend) intakegesprek met jullie: wat speelt er, wat willen jullie loslaten of veranderen, en waar willen jullie naartoe? Zo kunnen we kennismaken met elkaar en invoelen of onze relatiecoaching past bij jullie hulpvraag.

TRAJECT

Is er een ‘ja’, dan volgt het traject. Hierin worden individuele en gezamenlijke sessies gecombineerd, en krijg je ook oefeningen en praktische tools mee voor thuis. We werken met coachingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, energie- en ademwerk, quantum healing, visualisaties, tantra, schrijf- of creativiteitsopdrachten – wat bij jullie en jullie behoeften in het moment past.

Zit je tussendoor ergens mee, dan staat in dit traject de lijn naar ons open. Omdat tussentijdse hulp soms zo waardevol is en jullie helpt om weer op koers te komen. Om je te openen voor wat jullie willen, in plaats van te verdwalen in wat je niet meer wil.

We eindigen met een gezamenlijke sessie, waarmee we terugblikken, oogsten wat er veranderd is en bezien hoe jullie verder gaan in jullie relatie.

UITBREIDINGEN

Wil je méér, ga dan voor de massagevariant: voeg (een) massageworkshop(s) toe aan het traject. Leer elkaar aanraken alsof je een dierbaar instrument bespeelt, in speelsheid, intimiteit en diepgang. Leer elkaar beminnen alsof je dat voor het eerst doet. Deze workshops geven we in een kleine groep, of (tegen meerprijs) privé aan jullie.

Voor een krachtige kick-off òf een knallende afsluiter van jullie traject, is er ook de optie om onze geheel verzorgde weekendretraite ‘Vier de Liefde’ toe te voegen aan het pakket.

En gun je jezelf een volledige relatie transformatie, ga dan voor het complete pakket. relatiecoaching, massageworkshops èn de weekendretraite.

WARM WELKOM

Spreekt dit jullie aan? Voel je een verlangen, een zindering, een rilling in je ruggegraat? Denk je “ja er moet nu echt iets gebeuren”? Ben je er klaar mee, genoegen te nemen met een dagelijks gangetje? Zijn jullie er klaar voor om de God en Godin te zijn die in jullie schuilen? Neem dan contact met ons op!

Wij werden doorverwezen naar Kersti en Sjaak na al wat opstellingenwerk en ander coachingswerk over onze relatie gedaan te hebben, maar er bleven steeds dingen tussen ons staan.
Kersti en Sjaak zijn warme, oprechte mensen die goed luisterden naar ons en daar de sessies op afstemden. We hebben er veel meer geleerd dan ooit bij andere coaches en ook het nodige achter ons kunnen laten.
Het voelde veilig om er jezelf te laten zien, oude pijn niet uit de weg te gaan en we hebben veel tips gekregen om ook thuis mee aan de slag te gaan.
Tijdens de laatste sessie konden we van elkaar zien dat we individueel enorm gegroeid zijn en ook veel meer naar elkaar toe gegroeid zijn. Het was voor ons een leerzaam en waardevol traject.

W & R

kortom:

 

 • Voorafgaande vrijblijvende intake in onze praktijk of via Zoom (van ca. een uur)
 • Het relatiecoaching traject zelf: 10 sessies, inclusief oefeningen voor thuis
 • Uitbreiding 1: leer de kunst van aanraking in massageworkshops
 • Uitbreiding 2: boek de geheel verzorgde weekendretraite Vier de Liefde
 • Uitbreiding 3: zowel de kunst van aanraking als de weekendretraite
 • Tussentijds contact: de lijnen staan het gehele traject open
 • Inclusief een afsluitende gezamenlijke sessie om de balans op te maken.

Bevat:

 • adem- en energiewerk
 • lichaamswerk
 • tantra
 • quantum healing Transformational Touch
 • communicatie
 • creativiteit
 • spelen
 • aanraking

De aanpak is prettig, gestructureerd en integer. Wij hebben een enorme ommezwaai in ons leven samen gekregen.
De combinatie tussen Transformational Touch (quantumhealing) en de andere elementen van de sessies is heel sterk. Kersti en Sjaak verwelkomen je thuis en je belandt direct in een prettige en veilige setting. Duidelijke oefeningen, goede feedback en oprechte aandacht zijn kenmerkend voor de sessies.
Tijdens het Relatiecoaching traject hebben wij ook twee workshops lichaamsmassage gevolgd. Hierbij speelt intimiteit (her)ontdekken een belangrijke rol en dit hebben wij ervaren als een zeer waardevolle aanvulling op het coachingstraject. Een echte aanrader voor iedereen die dit coachingstraject volgt.

Chris

Impressie

In liefdevolle verbinding na relatiecoaching

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland