Goddess Ignition

Exclusief voor vrouwen

Een ware inwijding

Juiciness, godinnelijkheid en zachte kracht

Individueel ~ alle aandacht voor jou

 

Vrouw zijn: Goddess Ignition

kern

Ontwaak in jouw Godinnelijkheid! Transformeer oude blokkades en kleinheid en neem jouw volledige ruimte in, met al je licht en al jouw zachte kracht.

Overzicht

De Goddess Ignition is een sessie of een traject waarin de Godin in jou wordt aangeroepen, ontwaakt, jouw levensenergie (ki, kundalini, seksuele energie) ontvlamt. Dat gebeurt via aanraking, energiewerk, massage, lichaamswerk, ademwerk, channeling – al wat komt in het moment, geleid door mijn intuïtie èn de jouwe.

En al wat jouw kanalen nog verstopt, zal dan ook naar het licht komen. Juist door ons te richten op de JA, de ruimte en de krachtige diep-vrouwelijke energie. Adem, maak geluid en laat alles wat het niet is, uit je stromen. Je voelt je wezenlijk anders na afloop – juicy, stromend, zacht en krachtig als een ware Godin!

Ik heb het als heel bijzonder ervaren en eigenlijk ook niet (in de goede zin van het woord). Ik voelde mij daarna zo geaard, zo groots, zo vol licht! Heerlijk om mezelf zo te ervaren. Ik voel me na de Goddess Ignition echt ingewijd. Ik voel me een Godin, ik mag er zijn én ik heb wel degelijk wat te brengen en te doen hier.Ik ben zeer dankbaar voor de ontmoeting met jou. Ik voel me met volledig respect door jou ingewijd, het was goed en fijn. Zo fijn om liefde te laten stromen!

Marijke

Verloop

Vooraf voeren we een intakegesprek: klopt deze sessie voor jou, wat is je intentie? Duur: ca. 30 minuten, bij voorkeur via beeldbellen zodat we elkaar zien.

De sessie zelf vindt plaats in mijn praktijk te Den Haag: in totaal ca. 3 uren, waarvan ongeveer 0,5u aankomsttijd en 2,5u sessietijd. Je landt rustig in mijn praktijkruimte, je betreedt daarna op rituele wijze de inwijdingsruimte en je kleedt je om in jouw omslagdoek (die je speciaal voor deze sessie meeneemt). Daarmee hul je je in de godinnenenergie. We starten de sessie met een ceremonie om jou in een andere staat van zijn te brengen. Daarna volgen de diverse wijzen van inwijding: via jouw lichaam, jouw energie, je adem, mijn aanraking, klank, beweging… Vergezeld door nauwkeurig afgestemde muziek in de juist godinnenvibratie. Richting het einde van de sessie krijg je de tijd om in alle rust na te liggen en het ontvangene te integreren. Je stapt naar buiten met een heel andere blik naar de wereld…

Ook nazorg hoort erbij: wat heb je ervaren, wat speelt er nu in jou? Het zijn intense energieën waarmee we werken, die hebben nogal hun effect. Je bent welkom om me te mailen en ca. 2 weken na de sessie hebben we nog een beeldbel-gesprek (ca 30 min). Dan bespreken we de doorwerking van de sessie, oogst je de vruchten van het gedane werk en bezien we of er méér nodig is danwel dat je heerlijk godinnelijk verder leeft 🙂

Wil je méér, ga dan voor een van onderstaande opties.

Uitbreidingsoptie 1: een Goddess Ignition traject => 3 opeenvolgende Ignition sessies, tussentijdse coaching per mail en oefeningen & meditaties voor thuis om jouw godinnelijke energie volledig te doen ontvlammen.

Uitbreidingsoptie 2: een 24-uurs Goddess retraite => van middag tot middag dompel je je onder in de bedding van het vrouwzijn, waarbij ik zorg voor godinnelijk lekkers, diner, ontbijt èn 3 Goddess sessies. Verwennerij en transformatie in één, met alle aandacht 1-op-1 voor jou – zodat je jouw godinnelijke energie volledig kunt doen ontvlammen.

Tijdens de sessies voelde ik me veilig en gekoesterd, om zo telkens weer precies dáár uit te komen waar er voor mij te transformeren was. Ik heb met inzicht, berusting en waarachtigheid losgelaten wat losgelaten mocht worden. Ik heb gerouwd en gelachen. Ik vond oneindig veel herkenning en ervoer een grote, ontzettend liefdevolle bekrachtiging van wie ik altijd al was maar zo lang heb onderdrukt.
Kersti heeft een prachtige en bijzondere energie: zowel aards, krachtig en onverschrokken, als liefdevol, zacht en intuïtief. Als wijze priesteres en tegelijkertijd als lieve vriendin, creëerde ze een bedding van koesterend Zijn, waarin we samen, als godinnen en als zusters, konden stromen. Ik voel me nu veel meer thuis in mijn eigen leven; als vrouw, als moeder, als geliefde en als zuster.

Wencke

 kortom:

 

 • Voorafgaande intake via beeldbellen (30 min)
 • De sessie zelf: 3 uur totaal
 • Nazorg: waar gewenst mailcontact na de sessie
 • Inclusief een afsluitend beeldbel-gesprek (30 min)
 • Ga je voor nog diepere transformatie? Kies dan voor het Ignition traject of de 24-uurs Goddess retraite

Bevat:

 • aanraking
 • energiewerk
 • massage
 • lichaamswerk
 • ademwerk
 • channeling

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland