Goddess Ignition

Exclusief voor vrouwen

Een ware inwijding

Juiciness, godinnelijkheid en zachte kracht

Individueel ~ alle aandacht voor jou

 

Vrouw zijn: Goddess Ignition

kern

Ontwaak in jouw Godinnelijkheid! Transformeer oude blokkades en kleinheid en neem jouw volledige ruimte in, met al je licht en al jouw zachte kracht.

Overzicht

De Goddess Ignition is een sessie waarin de Godin in jou wordt aangeroepen, ontwaakt, jouw levensenergie (ki, kundalini, seksuele energie) ontvlamt. Dat gebeurt via aanraking, energiewerk, massage, lichaamswerk, ademwerk, channeling – al wat komt in het moment, geleid door mijn intuïtie èn de jouwe.

En al wat jouw kanalen nog verstopt, zal dan ook naar het licht komen. Dus verwonder je niet over onverklaarbare boosheid, diep verdriet, verkramping, of angst als je die opeens voelt. Adem, maak geluid en laat het uit je stromen. Je voelt je wezenlijk anders na afloop – juicy, stromend, zacht en krachtig als een ware Godin!

Ik heb het als heel bijzonder ervaren en eigenlijk ook niet (in de goede zin van het woord). Ik voelde mij daarna zo geaard, zo groots, zo vol licht! Heerlijk om mezelf zo te ervaren. Ik voel me na de Goddess Ignition echt ingewijd. Ik voel me een Godin, ik mag er zijn én ik heb wel degelijk wat te brengen en te doen hier.Ik ben zeer dankbaar voor de ontmoeting met jou. Ik voel me met volledig respect door jou ingewijd, het was goed en fijn. Zo fijn om liefde te laten stromen!

Marijke

Verloop

Vooraf voeren we een intakegesprek: klopt deze sessie voor jou, wat is je intentie? Duur: ca. 20 minuten, bij voorkeur via Skype zodat we elkaar zien, eventueel per telefoon.

De sessie zelf vindt plaats in mijn praktijk te Den Haag: in totaal ca. 3 uren, waarvan ongeveer 0,5u aankomsttijd en 2,5u sessietijd. Je landt rustig in mijn praktijkruimte, je betreedt daarna op rituele wijze de inwijdingsruimte en je kleedt je om in jouw sarong/longhi (die je speciaal voor deze sessie meeneemt). Daarmee hul je je in de godinnenenergie. We starten de sessie met een ceremonie om jou in een andere staat van zijn te brengen. Daarna volgen de diverse wijzen van inwijding: via jouw lichaam, jouw energie, je adem, mijn aanraking, klank, beweging… Vergezeld door nauwkeurig afgestemde muziek in de juist godinnenvibratie. Richting het einde van de sessie krijg je de tijd om in alle rust na te liggen en het ontvangene te integreren. Je stapt naar buiten met een heel andere blik naar de wereld…

Ook nazorg hoort erbij: wat heb je ervaren, wat speelt er nu in jou? Het zijn intense energieën waarmee we werken, die hebben nogal hun effect. Je bent welkom om me te mailen en ca. 2 weken na de sessie hebben we nog een Skype-gesprek (ca 30 min). Dan bespreken we de doorwerking van de sessie, oogst je de vruchten van het gedane werk en bezien we of er méér nodig is danwel dat je heerlijk godinnelijk verder leeft 🙂

Wil je méér, ga dan voor de luxe variant – to set yourself completely on fire!

Uitbreidingsoptie: een Goddess Ignition traject => 3 opeenvolgende Ignition sessies, tussentijdse coaching per mail en oefeningen & meditaties voor thuis om jouw godinnelijke energie volledig te doen ontvlammen.

Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt…en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is… Dit gevoel neem ik voor altijd met me mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Kinga

kortom:

  

 • Voorafgaande intake via Skype (20 min)
 • De sessie zelf: 3 uur totaal
 • Luxe-variant mogelijk
 • Nazorg: mailcontact gedurende 2 weken na de sessie
 • Inclusief een afsluitend Skype-gesprek (30 min)
 • Ga je voor nog diepere transformatie? Kies dan voor het Ignition traject

Bevat:

 • aanraking
 • energiewerk
 • massage
 • lichaamswerk
 • ademwerk
 • channeling

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland