Helen

Ben je klaar met het oude, de pijn, het verdriet? Wil je lekker in je vel zitten en jouw unieke heelheid volledig belichamen? We helpen je om jouw oude shit los te laten en jouw kracht en lichtheid te leven.

Soms voelt het leven als een doolhof

Soms voel je je klem, verdwaald of gevangen. Dan is het fijn als je weer uit dat doodlopende steegje kunt komen en je rugzak kunt legen. Je bent namelijk niet ‘stuk’, zelfs niet als dat zo voelt. Er is altijd hoop!

Begeleiding vanuit onze helende aanpak kan jou helpen wanneer:

  • je ervaringen hebt gehad die je levenslust blokkeren (bijv. trauma)
  • je moeite hebt om uit je hoofd te komen (bijv. burn-out)
  • je voelt dat intimiteit eerder gedoe dan vrijheid is
  • je in het drukke leven (samen) weinig tijd hebt voor ontspannen
  • je jouw potentieel wil ontdekken of vergroten

In onze veilige respectvolle bedding ben je warm welkom!

 

 

“Love will bring up anything unlike itself, in order to be healed”

tantric touch

Helende sessie voor vrouwen.
In een veilige bedding, afgestemd tot heling en verzachting komen.
Nieuwe imprints van zelfliefde.

vanaf €190

Koppel coaching

Een traject van loslaten wat niet meer werkt en opbouwen van jullie verlangde relatie. Helen, groeien en genieten in één!

vanaf €2500

transformational touch

Healing pur sang. Voor als je lichamelijk, emotioneel of mentaal in de kreukels ligt en je verlangt naar jouw volledig potentieel.

vanaf €30

vragen?

Is het te spannend om gelijk iets te boeken? Of heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen en ons te leren kennen.

Gratis

wat zeggen onze cliënten?

Over helen wordt veel gezegd en geschreven. In de diepste basis betekent helen voor ons: je herinneren dat je in de kern nooit ‘stuk’ bent geweest. En dat je altijd toegang hebt tot die heelheid, tot jouw licht. Soms kun je daarbij heel goed een gids gebruiken. Omdat anderen het veel beter kunnen uitdrukken dan wij zelf, lees je hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

 

 

Transformational Touch

“Of ik woorden kan geven aan wat vandaag de sessie bij Sjaak me gebracht heeft … nee, eigenlijk niet. Want er bestaan geen woorden voor hoe het echt was. Maar natuurlijk is het fijn dat ik na de sessie veel scherper zie dan daarvoor en natuurlijk is het heerlijk dat mijn buik zich kan ontspannen. Maar wat er echt gebeurd is, zit veel dieper dan dat. Ik zie aan mijn ogen als ik in de spiegel kijk en ik voel het aan de manier waarop ik loop.
Maar woorden … nee, die heb ik er eigenlijk niet voor. Dank je wel, Sjaak.”

– Karin Rossen

Intimiteitscoaching

Kersti heeft mij weer in contact gebracht met mijn vrouwelijkheid en mijn levensenergie. Met haar fijn afgestemde en liefdevolle begeleiding heb ik oude overtuigingen losgelaten en onbekende gebieden verkend. Vooral de onvoorwaardelijke liefdevolle aanwezigheid, oprechtheid en oordeelvrije houding van Kersti hebben me hierbij diep geraakt; in al mijn cellen heb ik gevoeld dat álles er mocht zijn. Schaamte, angst en negatieve overtuigingen heb ik in de ogen gekeken, doorvoeld, geluid en beweging gegeven. Heel bevrijdend.
Er ontstond ruimte én nieuwsgierigheid om nieuwe stappen te gaan zetten vanuit contact met wie ik in essentie ben en vanuit mijn bruisende levensenergie. Ik ervaar nu zo veel meer aanwezigheid, plezier, genieten en verwondering in mijn dagelijks leven. Dit smaakt naar meer…”

– Manon Jansen

Tantrische 4-handen sessie

“Vandaag het voorrecht gehad een sessie van Sjaak & Kersti te mogen ontvangen. Elke aanraking voelde vertrouwd, terwijl wij elkaar voor deze dag nog nooit hadden ontmoet. De sessie was een prachtige reis en de aanrakingen zorgen ervoor dat ik mij sensuele energie kon verspreiden over mijn gehele lichaam. Zelfs tot in mijn vingertoppen met als resultaat een prachtige eerste sessie en een volledige overgave aan deze twee bijzondere mensen. Ik zie nu al uit naar een tweede ontmoeting als een waar geschenk voor mijzelf en een ontsnapping aan de prestatie-“ik-moet” drang van de westerse maatschappij.”

– Floris

KoppelCoaching

In onze ervaring is het traject met Kersti en Sjaak veel waardevoller geweest dan de relatietherapeut waar we eerst liepen. Oprechte aandacht, alles mag er zijn. Ze nemen echt de tijd voor je en geven veel tips en ideeën mee voor thuis zodat je de inzichten ook integreert tussen de sessies door. Wij zijn best nuchter ingesteld dus we staan vaak wat sceptisch tegenover spirituele trajecten. Sjaak en Kersti hebben hierin echt naar ons geluisterd en een passend programma opgesteld. Naast warm en persoonlijk zijn Sjaak en Kersti ook heel professioneel. Tijdens het traject kregen we nuttige huiswerkopdrachten mee en stonden ze altijd klaar om ons te ondersteunen. Als resultaat hebben we nu alle mailwisseling en persoonlijke werkstukken om terug te kijken op ons doorlopen proces, en dat is erg fijn en zeker niet vanzelfsprekend. Voor ons heeft het veel goeds betekend.

B & M

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland