groeien

Wijzer, vrijer, dieper en groter worden. Uit je te kleine jasje scheuren en jouw ruimte innemen, jezelf laten zien met àlles. Nieuwe ervaringen aangaan voorbij wat je denkt dat mogelijk is. Dat is groeien! Eindeloos.

 

Ben je er klaar voor?

Om voorbij je comfortzone te stappen. Je stem te laten horen, je lijf te laten spreken, je passie te tonen. Uitgenodigd worden om ruimte in te nemen, jouw waarheid te spreken, jouw wensen te uiten. Blokkades en angsten aankijken en doorbreken. Vertrouwen in jezelf herwinnen, gezien worden, diep beseffen dat je er mag zijn.
Herken jij dit verlangen en heb jij de moed om ervoor te gaan? Dan ben je klaar voor jouw groei-avontuur bij Desideratum! Het is veilig, maar ook uitdagend. Zacht, maar ook stevig. Confronterend. Bruisend. Precies afgestemd op wat jij nodig hebt.

 

“Net dat stapje buiten je comfortzone, daar vind de groei plaats. Daar is het leven magisch!”

goddess ignition

Exclusief voor vrouwen
Een ware inwijding
Juiciness, godinnelijkheid en zachte kracht

vanaf €249

Vier de liefde koppelsretraite

Exclusief voor liefdesrelaties 
Om jullie liefde te vieren
Bevrijdend en verdiepend, met veel persoonlijke aandacht

vanaf €725

Kunst van aanraking

Een tantrische liefdesverklaring aan het lichaam
Verdiep je intimiteit en vergroot je bewustzijn en energie in deze massageworkshops

vanaf €210

te spannend?

Is het te spannend om gelijk iets te boeken? Of heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen en ons te leren kennen.

Gratis

Wat zeggen onze cliënten?

Groeien gebeurt je hele leven. Bewust groeien, gericht groeien, vraagt jouw aandacht en toewijding. Kom je bij ons voor een groeispurt, dan lopen wij (een stuk) mee op jouw pad. En zijn wij net zo aandachtig en toegewijd.

Wat dit voor onze cliënten heeft betekend, vertellen zij hieronder zelf.

Goddess Ignition

“Ik heb het als heel bijzonder ervaren en eigenlijk ook niet (in de goede zin van het woord). Ik voelde mij daarna zo geaard, zo groots, zo vol licht! Heerlijk om mezelf zo te ervaren. Ik voel me na de Goddess Ignition echt ingewijd. Ik voel me een Godin, ik mag er zijn én ik heb wel degelijk wat te brengen en te doen hier.Ik ben zeer dankbaar voor de ontmoeting met jou. Ik voel me met volledig respect door jou ingewijd, het was goed en fijn. Zo fijn om liefde te laten stromen!”

– Marijke

Koppelsretraite

“Deze retraite is een van de beste keuzes die wij voor onze relatie hebben gemaakt. Het was in een woord heilzaam en geeft zo’n boost.
In je dagelijkse routine kies je er vaak voor om de tijd niet te nemen om je daadwerkelijk met elkaar te verbinden. Terwijl dat juist is waar je geliefden voor bent. Tijdens dit weekend ben je zoveel met elkaar bezig dat je heelt en deelt op een heel diep niveau. Wat heftig om elkaar weer echt te zien staan.
Je vergeet de tijd, bent getuigen van elkaars proces.  Het is bijzonder hoe je zowel op individueel als op gezamenlijk vlak tegelijk in beweging bent. Wat er na dit weekend tussen ons verandert is, is ongrijpbaar in woorden, maar we voelen ons weer een team. Het lijkt wel alsof de sterren anders staan.
De fijne muziek, het heerlijke eten, de geborgen begeleiding tijdens de meditaties, de speelsheid van de oefeningen: de dagen zijn maximaal benut.

– Anushka & Rajesh

Kunst van Aanraking

“We hebben de workshop ervaren als een liefdevolle, veilige en intieme dag. Doordat de groep zo klein is hebben jullie veel aandacht voor elk stel en ondersteunden jullie ons op de momenten waarop dat nodig was. Dat was heel fijn. Het voelt als iets heiligs dat we in onszelf hebben ontdekt. Het heeft ons (nog) dichter bij elkaar gebracht en we voelen de energie nu na een week nog steeds stromen.”

– Jan & Jet

Soft Touch

“Het is knuffelen, meditatie, verbinding… het is zoveel… De kunst van het aanraken kun je verdiepen, verbeteren, naar een volgende level brengen. Het is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon zelf ervaren.”

Anita

groeien door genieten

Koppelcoaching

Een traject van samen groeien naar jullie verlangde relatie. Helen, groeien en genieten in één!

vanaf €2500

Jade-ei inwijding

Een ware inwijding voor vrouwen
Kies voor levenslust, zachte kracht en verdieping!

vanaf €190

singles retraite

Geef een boost aan jouw vrije levensstroom.
Kleine groep met veel persoonlijke aandacht!

€277

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland