Tantric Touch

Tantra massage

Helen en genieten

Diepe opschoning en vernieuwing

Individueel of met je partner samen

 

Tantric touch ~ Tantra massage

kern

Wil je jouw levensenergie laten stromen? Wil je je zowel ontspannen als gevitaliseerd voelen? Oude blokkades loslaten, helen en transformeren – en dat via zuivere afgestemde aanraking? Dan is de tantra massage ‘Tantric Touch’ iets voor jou!

Overzicht

Tantra massage is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie. In een tantra massage eren we de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren.

Door in een tantra massage je levensenergie sneller te laten stromen, kunnen blokkades loskomen. Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer meer beschikbaar. We werken in onze tantra massage ‘Tantric Touch’ zuiver afgestemd, intuïtief en – vanzelfsprekend – volledig in overeenstemming met de vooraf afgesproken wensen en grenzen.

Herinner je de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit. Wat een heerlijke 4-handen verwennerij heb ik mogen ontvangen van Sjaak en Kersti. Samen brengen ze jou niet alleen helemaal hier en nu in je lichaam, maar nemen ze jou ook mee naar de diepere, energetische dimensies. Diepe karmische blokkades worden zo geheeld. Sjaak en Kersti zijn voor mij professionals. Zij weten wat ze doen. Wat mij betreft geen tantra, intimiteit en seksualiteit voor beginners, maar werkelijk voor gevorderden. Echt een aanrader voor mensen die willen finetunen in het volop genieten, voor mensen die hun seksuele levensenergie volledig en vrij willen laten stromen, voor mensen die zich de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit willen herinneren. Kortom: Voor mensen die volop willen genieten. Namaste.

Isabelle Eichhorn

Verloop Tantra massage

Er vindt vóór een Tantric Touch altijd eerst een (kosteloze) intake plaats, bij voorkeur via Zoom, om zodoende elkaar te zien en te verkennen of onze tantra massage voor jou (nu) de juiste stap is. Bij een wederzijdse “ja” maken we een afspraak.

Na aankomst in onze praktijk te Den Haag land je even met wat drinken en voeren we een voorgesprek. Daarin zorgen we samen voor een duidelijke afstemming, geef je jouw verlangens en jouw grenzen van dit moment aan. 

Je betreedt daarna rustig de knusse sessieruimte en je kleedt je om in jouw omslagdoek. Daar gaan we samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding van jouw essentie. In een rituele setting word je in een dieper bewustzijn gebracht. Dat kan middels een ontspannende lichaamsmassage, ademwerk, meditatie. Er zal passende zachte muziek klinken, die je ondersteunt op deze reis. Naarmate de tantra massage vordert zal steeds meer je levensenergie aangesproken worden. Levensenergie die diepgaand schoont, opent en je steviger in je kern en kracht zal brengen.

Richting het einde van de tantra massage krijg je de tijd om in alle rust na te liggen en het ontvangene te integreren. Je stapt naar buiten met een heel andere blik naar de wereld.

Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon.

varianten

1. Helende intuïtieve tantra massage

Deze sessie wordt gegeven door Kersti en alleen aan vrouwen. Diepgaande heling, zachtheid, of juist het ontwaken van jouw innerlijke kracht! Heb je jouw ‘leeuwin’ wel eens laten brullen? Er is veel mogelijk. Ook bestaat de optie een dergelijke sessie (tegen meerprijs) in bad te ontvangen: word meegevoerd en gedragen, gewiegd, geheeld en geliefd in een stromende, warme, koesterende wereld… NB een badsessie doe ik niet als eerste tantra massage ervaring.

Ik ben zo blij dat ik een tantra massage bij jou mezelf kado heb gegeven… Ik gun iedere vrouw dat ze dit zouden mogen ervaren… Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt! In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier… Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven…loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde…
Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt…en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is… Dit gevoel neem ik voor altijd mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Kinga

2. Vier-handen tantra massage

Deze sessie geven Kersti en Sjaak samen aan vrouwen en mannen. We gaan met jou op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding voor jouw essentie. In een rituele setting brengen we je in een andere staat van bewustzijn. Eerst middels een ontspannende lichaamsmassage, maar naar mate de reis vordert zullen we steeds meer je levensenergie aanspreken. Ook zetten we andere helende technieken in, o.a. Transformational Touch, als de sessie daarom vraagt. 

3. Duo Tantric Bliss

Willen jullie als stel een tantra massage ontvangen en daarin hemels genieten, geëerd worden, in al jullie totaliteit worden gezien en (aan)geraakt? Als koppel bieden wij een vier uur durend tantrische beleving aan koppels. Rituelen, evt. in onze luxe ruime jacuzzi, tantrische massage, alle zintuigen worden aangesproken, energy- en bodywork, verrassingen… Op maat gemaakt, op basis van jullie verlangens en wensen.

We hebben als koppel een Duo Tantric Bliss geboekt bij Kersti & Sjaak. Vanaf het moment van binnenkomst voelde het vertrouwd en veilig. Kersti & Sjaak zijn twee warme en bijzondere mensen die ons op een prettige en professionele manier hebben begeleidt in een warme hemelse reis met heel veel liefdevolle aanrakingen. Deze ervaring heeft ons als koppel nog dichter bij elkaar gebracht. We komen in de toekomst zeker terug voor een nieuwe prachtige ervaring.

Anne & Jens

kortom: 

 

 • Voorafgaande intake via Zoom (20 min)
 • Landen in de praktijkruimte en voorgesprek: ca. 0,5 uur.
 • De tantra massage zelf: ca. 2,5 uur totaal (behalve Duo Tantric Bliss, die ca. 4u duurt)
 • Respectvol, liefdevol, krachtig en diep transformerend
 • Diverse varianten mogelijk

Bevat:

 • aanraking
 • energiewerk
 • tantra massage
 • lichaamswerk
 • ademwerk
 • healing
 • verrassingen

Impressie

Opties Tantric Touch

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland