How’s the Heart?

~ Een dag vol warmte, heling en hartsverbinding ~

In het drukke leven ga je maar door en door. Dan blijft er weinig ruimte over om rustig de tijd te nemen voor wat jij voelt, wat jou bezwaart, wat jij verlangt.

☼ Wil je eens een dag voor jezelf?
☼ Wil je daarin delen wat jou op het hart ligt?
☼ Wil je stappen zetten om los te laten wat al zo lang zwaar op je drukt?
☼ Wil je jouw blijdschap en vreugde weer kunnen voelen?

Kom dan samen met een mooie groep mensen baden in de liefde van How’s the Heart? Deze dag is er helemaal op gericht om jou lichter, vrijer en vol vreugde weer naar huis te laten gaan.

Je hart krijgt hier alle ruimte. Wat heeft je hart jou te vertellen? Wat zou jouw hart wel willen uitschreeuwen, van vreugde of van pijn? Wat zou je willen delen wat jou al lang tot last is? Immers, delen is helen. Je rugzak met het verleden mag geleegd worden.

Wat houd je meestal voor jezelf omdat je er anderen niet mee lastig wil vallen? Hoe zou het zijn als er echt heel veel uit die rugzak verdwijnt en je lichter door het leven kunt?

Waar wordt jouw hart blij van? Waar verlangt het naar, waar springt het van op? Wat zou jouw leven intens mooi maken en verrijken? En wat gun jij jezelf? Als alles mogelijk is, waar zou je dan voor gaan? Op deze manier werkt jouw delen ook als vermenigvuldiging: inspirerend en verruimend voor iedereen.

We creëren met elkaar een warm samenzijn en een liefdevolle transformatie, voor jouw hart, voor de liefde, voor jouw leven.

 

Mijn eerste ervaring bij How is the Heart? met deze 2 lieve warme mensen, was enorm positief. Voelde me welkom, gezien, gehoord en naar mate de dag verstreek ook veilig. Was nog niet bekend met Quantum Healing, maar vond het heel bijzonder. Zeker de ontspanning die ik voelde was erg prettig.

Esther

Wat kun je verwachten?

Vanuit onze ruime ervaring stellen we elke keer een afgestemd, zacht en diepgaand programma samen. Vormen waar we gebruik van maken zijn:

☛ Geleide meditatie
☛ Sharing
☛ Dansexpressie
☛ Systemisch werk
☛ Ademwerk
☛ Sjamanistische rituelen
☛ Quantumhealing

Dit alles gericht om je blijer en vrijer weer naar huis te laten gaan!

Deze workshop is op de geplande data van 10 tot 17u, waarbij we samen voor een potluck lunch zorgen.
Locatie: Waterlandsingel 104, Den Haag (gratis parkeren)

Maximaal 10 deelnemers
Kosten € 69 per persoon

Geplande data: 8 september, 6 oktober, 3 november, 1 december

Meld je aan via een mail naar sjaak@desideratum.nl

 

Wat een mooie workshop! Voor mijn hart was deze middag één groot bad van liefdevolle aandacht. Ik kon, mede door de fijne en helende methoden die jullie vloeiend inzetten, heerlijk ontspannen en op steeds diepere lagen contact maken met mijn hart. Voorbij het denken, zelfs voorbij het weten, ontmoette ik het diepste zijn van mijn hart. Op deze manier in contact zijn met mijn totale hart was de ontbrekende schakel op mijn pad van heling en steeds meer openen. Dankjewel Kersti en Sjaak.

Elsbeth

Impressie

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland