Zomerweek Jouw Vrije Levensstroom met Desideratum. Een zomerse transformerende èn ontspannende retraite.

Geef jouw vrije levensstroom een boost in de Franse zon, transformeer oude blokkades, neem deel aan prachtige rituelen. Verbind je met jezelf en met elkaar.

Een week vol tantrische / sjamanistische meditaties, ademen, verstilling, bewegen, dansen, aanraking, ontspannen, loslaten, opladen en verbinden. Een gezamenlijke reis waarin we vanuit een veilige bedding èn vol plezier een diversiteit aan ervaringen en avonturen opzoeken!

  • Tantrische meditaties
  • Chakra breathing
  • Heling en bevrijding
  • Dans en verbinding
  • Aanraking en massage
  • Man - Vrouw polariteit 
  • Rituelen (o.a. Nieuwe Maan)
  • Privé sessies (optioneel en niet inbegrepen)

En dit alles gericht op een boost voor jouw vrije levensstroom!


Veiligheid en grenzen...

Een veilige bedding, verbinding met het grotere geheel, een prettige afgestemde omgeving - die basisvoorwaarden scheppen we bij Desideratum, als altijd. Daartoe starten we met het verbinden met de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Eerst naar binnen dus, en van daaruit naar buiten (in verbinding met de anderen).

Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Jouw grenzen en veiligheid zijn heel belangrijk. We zullen daar bij het begin van de retraite bij stilstaan. We nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen en te communiceren wat je wel of niet wilt. Èn we vragen een ieder om daar met alle respect mee om te gaan. Tegelijk houden wij dit in de gaten.

...en verlangen!

Bij Desideratum nodigen we je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel. Leer jouw eigen levensstroom kennen, verbind je ten diepste met jouw verlangen, tot in al je cellen - zodat jij tot volle bloei komt, zoals de natuur in de zomerzon!

"Wow wat was het mooi. Ik heb een heel oud stuk op mogen ruimen wat mij in het dagelijkse leven behoorlijk belemmerde. Ik voel me nu vrij en blij en straal als een ster. Heb mooie oefeningen gehad en tools meegekregen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen zodat ik in mijn eigen kracht kan blijven staan. Mijn levensenergie stroomt, en hoe!!!!!" (Paula van Gestel, dec '17)

 Afhankelijk van de groep is het in sommige oefeningen een vrije keuze om naakt te zijn. Maar je gaat ook leren en ervaren hoe heerlijk 't kan stromen in je lijf zónder dat je daarvoor naakt hoeft te zijn.

 "Een ervaring die nieuwe paden opent en letterlijk je levensenergie op verschillende lagen raakt. Ik geniet na en huppel nog steeds." (Saskia, dec ’17)

 We creëren een mooie balans tussen workshop en vakantie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te integreren en van het Franse goede leven te genieten.


Voor
 wie?

Voor singles en voor stellen die ervoor openstaan ook te verbinden met anderen.


Door wie?

Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. We combineren onze achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, Touch of Matrix, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix. Meer over ons lees je op www.desideratum.nl/wie-zijn-wij.


Praktische informatie

Aankomst: zondag 5 augustus vanaf 17.00u

Vertrek: zaterdag 11 augustus na het ontbijt

Kosten verblijf (te betalen aan La Ripe Blanche): € 270,- bij verblijf in het huis (2- of 4-persoonskamer) danwel in tent/caravan van de locatie, € 180,- bij verblijf in jouw eigen kampeermiddel

Inclusief: alle vegetarische maaltijden en (behalve bij eigen kampeermiddel) beddengoed

Kosten workshop (te betalen aan Desideratum): € 300,-

Maximum aantal deelnemers: 12

Meer informatie, vragen en aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-11018636 of 06-27523419