Transformational Touch

Voor diepe heling tot en met de oorzaak

Voor als je vastloopt in de reguliere zorg

Voor als je lichamelijk, emotioneel of mentaal in de kreukels ligt

Voor als je er klaar voor bent om door je blokkades heen te breken

Transformational Touch is snel en diepgaand

Voorbij de reguliere zorg

Daar waar de reguliere zorg tegen grenzen aanloopt komt Transformational Touch in beeld. Daar waar de reguliere zorg vooral aan symptoombestrijding doet gaat Transformational Touch voor het helen van de oorzaak.

Toen ik opstond, voelde ik mij zoals ik dat nog nooit eerder had beleefd. Ruim … groot … vrij … alsof ik was binnengestapt in een nieuwe wereld. Dezelfde wereld … maar te bekijken door een nieuwe bril … ik voelde mij zeer, zeer onder de indruk.

Anoniem

Trauma of burn-out, ongeluk of chronisch ziek, door het zelfhelend vermogen ten diepste aan te spreken zijn er ongekende mogelijkheden. Mede door de mens als geheel te zien en je gelijktijdig aan te spreken op fysiek, emotioneel, mentaal èn spiritueel niveau vinden transformaties snel en diepgaand plaats. 

 

Bij Transformational Touch gaan heling en bekrachtiging hand in hand. Ik maak daarvoor gebruik van een combinatie van methodes. Methodes die werken in het ongrijpbare, zoals systemisch werk en Touch of Matrix®. Methodes die helpen los te laten en te belichamen, zoals Bio-energetica en lichaamswerk. En ook methodes ter ondersteuning en bekrachtiging, zoals NLP. 

Wat er in een sessie gebeurt is nog het beste te vergelijken met het updaten en opschonen van je computer. Alles wat jij ooit in je leven beleefd hebt en omdat het zo heftig was een plekje op je harde schijf hebt gegeven kan worden opgezocht en opgeruimd. Trauma’s groot of klein kunnen zo op alle lagen van ons menszijn geheeld worden. Maar ook kunnen bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen als stukjes software gedeïnstalleerd worden. En je kunt nieuwe bekrachtigende software, zoals bijvoorbeeld ‘zelfvertrouwen’ installeren. En dat alles met jouw eigen ‘systeem beheerder’ aan de knoppen, hoe krachtig is dat? Jouw ‘systeem’ wordt dus opgeschoond èn bekrachtigd. En dat gaat snel en is gelijk voelbaar in je leven. Geen lange trajecten, maar merkbaar resultaat vaak al binnen 5 sessies!

 

Het voelde alsof er steeds een stukje in mij weer opgevuld werd en ik alsmaar meer compleet werd. Heel fijn en ik ontspande steeds dieper. Ik ben er meer. Ik ben meer ontspannen. En ik slaap!!!! Wauw, wat is dat fijn.

Anoniem

Wat kun je verwachten?

Het begint allemaal met jouw verlangen, met wat jij wilt transformeren in je leven. Wat wil jij helen, wat wil je loslaten en waar wil je juist méér van? Jouw verlangen maakt dat je deze pagina nu leest en misschien wel een afspraak wilt inplannen. En zodra we een afspraak hebben ontvang je van mij het intakeformulier. Jouw antwoorden hierop zullen helpen om tijdens de sessies snel te focussen op de kern van jouw hulpvraag.

De sessies vinden gekleed plaats, tenzij we samen afspreken dat ook lichaamswerk onderdeel van de sessie(s) zal zijn. Dit uiteraard in gezamenlijk overleg.

Tijdens de eerste sessie nemen we samen het intakeformulier door. Daarnaast zal ik de opbouw van de sessie kort met je bespreken. We bepalen daarbij samen welke vorm jouw sessie krijgt, welke methodes en elementen het beste passen bij jouw verlangen. Zodra dat helder is kunnen we aan de slag.

In elke sessie zal ik je diep in contact brengen met je kern, daar waar je zelfhelend vermogen èn jouw diepste wijsheid aanwezig zijn. Jouw verlangen geeft vervolgens heel krachtig richting aan de heling en transformaties. 

De sessies duren maximaal 1 1/2 uur en kosten € 90 (vanaf 1 mei € 110). Voor de meeste hulpvragen zijn 3 tot 5 sessies voldoende.

Transformational Touch wordt door Sjaak gegeven in Den Haag en op verzoek op locatie.

Alternatieven: voor een reboot van de relatie is het ook mogelijk deze sessies als stel te ontvangen. Daarnaast geef ik deze sessies ook in een groep.

Een fijn gevoel van geaard zijn, van letterlijk méér op aarde zijn. Wat me ook opviel, was een speciaal gevoel van rust dat ik specifiek herkende van mijn zwangerschap. Dat vond ik erg bijzonder, dat dit gevoel terugkwam! Het was alsof ik weer meer in mijn vrouwelijke centrum kon zijn, in mijn bekken en baarmoeder.

Anoniem

Bevat

  • Intake via mail

  • Tijdsduur 90 minuten

  • Diepgaande heling en bekrachtiging

  • Heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

  • Maatwerk

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland