Zomerweek Jouw Vrije Levensstroom

Vakantie en transformatie in één

Voor singles en voor openstaande stellen

Geef jouw levensstroom een blijvende boost!

Op een knusse locatie in de Franse Bourgogne

 

zomerweek Jouw vrije levensstroom

kern

Geef jouw vrije levensstroom een blijvende boost in de Franse zon, transformeer oude blokkades tot vrijheid en blijheid. Neem deel aan prachtige rituelen, verbind je diepgaand met jezelf en met elkaar. Deze zomerse transformerende èn ontspannende retraite wil je niet missen!

Overzicht

Een week vol tantrische en sjamanistische meditaties, ademen, verstilling, bewegen, dansen, aanraking, ontspannen, loslaten, opladen en verbinden. Een gezamenlijke reis waarin we vanuit een veilige bedding èn vol plezier een diversiteit aan ervaringen en avonturen opzoeken! Geschikt voor singles en voor stellen die openstaan om ook te verbinden met anderen.

Bijzondere ervaring. Gekenmerkt door ruimte voor een ieder om authentiek en opgekuist zichzelf te zijn. Een liefdevolle bedding die door jullie beiden werd gedragen en die van het begin van de week tot de laatste dag onafgebroken de sfeer bepaalde. Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Een ervaring die ik ga koesteren en waar ik met veel liefde en plezier op terug kijk.

Liane Müller

Verloop

Veiligheid en grenzen…

Een veilige bedding, verbinding met het grotere geheel, een prettige afgestemde omgeving – die basisvoorwaarden scheppen we bij Desideratum, als altijd. Daartoe starten we met het verbinden met de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Eerst naar binnen dus, en van daaruit naar buiten (in verbinding met de anderen).

Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Jouw grenzen en veiligheid zijn heel belangrijk. We zullen daar bij het begin van de retraite bij stilstaan. We nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen en te communiceren wat je wel of niet wilt. Èn we vragen een ieder om daar met alle respect mee om te gaan. Tegelijk houden wij dit in de gaten.

…en verlangen!

We nodigen je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel. Leer jouw eigen levensstroom kennen, verbind je ten diepste met jouw verlangen, tot in al je cellen – zodat jij tot volle bloei komt, zoals de natuur in de zomerzon!

Een week lang ondergedompeld worden in een bad van liefde en samenzijn. Even de boel de boel kunnen laten en tot rust komen. 1 week voelt aan als 2 weken. Op de lokatie voel je je afgeschermd van de buitenwereld en waan je je in een bubbel samen. Alles is goed verzorgd. Telkens wanneer ik weer deelneem aan de workshops bij Desideratum, merk je de ontwikkelingen die het doormaakt, waardoor ik ook kan blijven leren.

Patrick

We doen meditaties, zullen dansen, delen ons gevoel, stellen elkaar nieuwsgierige vragen. Duiken regelmatig samen in het zwembad. Rusten in de schaduw. Doen lichaamswerk om het oude los te maken en ademwerk om ons licht helemaal door ons heen te laten stromen. We genieten van aanraking en massage.

Afhankelijk van de groep is het in sommige oefeningen een vrije keuze om naakt te zijn. Maar je gaat ook leren en ervaren hoe heerlijk ‘t kan stromen in je lijf zónder dat je daarvoor naakt hoeft te zijn.

We creëren een mooie balans tussen workshop en vakantie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te integreren en van het Franse goede leven te genieten.

praktische informatie

 • Aankomst: zondag 4 augustus vanaf 17.00u
 • Vertrek: zaterdag 10 augustus na het ontbijt
 • Maximum aantal deelnemers: 12
 • Voor samenreizen: mail ons, dan brengen we jullie met elkaar in contact
 • Locatie: La Ripe Blanche, Bourgogne, Frankrijk: klik hier.
 • Inclusief alle vegetarische maaltijden en (behalve bij eigen kampeermiddel) beddengoed
 • Exclusief reis- en verblijfskosten
 • Je verblijf regel en betaal je direct bij de locatie La Ripe Blanche. Deze kosten variëren van €180,- tot €270,-.

Wow wat was het mooi. Ik heb een heel oud stuk op mogen ruimen wat mij in het dagelijkse leven behoorlijk belemmerde. Ik voel me nu vrij en blij en straal als een ster. Heb mooie oefeningen gehad en tools meegekregen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen zodat ik in mijn eigen kracht kan blijven staan. Mijn levensenergie stroomt, en hoe!!!!!

Paula

Bevat:

 • Tantrische meditaties
 • Chakra breathing
 • Heling en bevrijding
 • Dans en verbinding
 • Aanraking en massage
 • Man – Vrouw polariteit
 • Rituelen
 • Privé sessies (optioneel en niet inbegrepen)

Impressie

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

+31 (0)6 275 234 19
+31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland