Koppelcoaching

Voor koppels

2-op-2 begeleiding

Uit de knoop, in de flow

Alle aandacht voor jullie

 

samen zijn: Koppelcoaching

kern

Van verwarring, pijn en verstarring naar helderheid, heling en liefde. Transformeer jezelf èn je relatie. Kom uit de knoop en in de flow in enkele maanden tijd!

overzicht

BEN JE IN RELATIE EN…

 • worstel je met jezelf en de ander als jullie in conflict terechtkomen;
 • wil je méér verbinding met je partner;
 • stroomt het niet (meer) tussen jullie terwijl er nog wèl liefde is;
 • weten jullie niet hoe je die stroming weer op gang brengt;
 • ben je in een dagelijks gangetje beland met elkaar, wat niet bevredigt;
 • willen jullie leren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is op het vlak van beminnen;
 • zijn jullie op zoek naar ware intimiteit?

…dan is Desideratum’s KoppelCoaching iets voor jullie.

In een traject voor jullie samen, begeleid door Sjaak en Kersti gezamenlijk, helpen wij jullie (terug) naar jezelf en van daaruit in verbinding met elkaar.

ONZE VISIE

De ander is een stukje van jou en houdt je altijd een spiegel voor, vandaar dat onze koppelcoaching begint bij jullie zelf, als individuen. Herontdekken van jezelf, van jouw innerlijke behoeften, jouw verlangens. Opruimen van oude blokkades, projecties en pijn. Pas daarna gaat het over jullie verbinding – die vloeit immers voort uit jullie beiden als individu.

Wij gaan uit van de helende kracht van seksualiteit. We werken vanuit rauwe naakte pure eerlijkheid – naar jezelf en naar elkaar. Wij begeleiden jullie krachtig, zacht en altijd liefdevol naar ware intimiteit.

INTIMITEIT

We kunnen jullie ook begeleiden op het vlak van intimiteit. Hoe ben je waarlijk intiem met elkaar, in de breedste zin van het woord? Hoe bemin je elkaar op wezenlijk niveau?

Uiteraard treden we jullie respectvol tegemoet en gaat dit stap voor stap. Nèt uit je comfortzone – die plek waar de magie ontstaat – maar ruim vóór je paniekzone.

RESULTAAT

Of dit betekent dat jullie relatie weer opbloeit, gloeit en zindert als nooit tevoren, of dat jullie begrijpen hoe je respectvol en dankbaar afscheid van elkaar kunt nemen – dat kunnen we op voorhand niet zeggen. Het gaat ook niet om de uiteindelijke vorm. Het gaat om ware intimiteit, en die ligt binnenin jullie. De uiterlijke vorm volgt het innerlijk.

Als stel hebben wij een traject gevolgd bij Sjaak en Kersti nadat we eerst bij een relatietherapeut hadden gelopen. In onze ervaring is dit traject zoveel waardevoller geweest. Oprechte aandacht, alles mag er zijn. Ze nemen echt de tijd voor je en geven veel tips en ideeën mee voor thuis zodat je de inzichten ook integreert tussen de sessies door. 
Wij zijn best nuchter ingesteld dus we staan vaak wat sceptisch tegenover spirituele trajecten. Sjaak en Kersti hebben hierin echt naar ons geluisterd en een passend programma opgesteld wat heel goed voelde voor ons. Naast warm en persoonlijk zijn Sjaak en Kersti ook heel professioneel. Je kunt een gedegen intake en aanbieding verwachten. Tijdens het traject kregen we nuttige huiswerkopdrachten mee en stonden ze altijd klaar om ons te ondersteunen. Als resultaat hebben we nu alle mailwisseling en persoonlijke werkstukken om terug te kijken op ons doorlopen proces, en dat is erg fijn en zeker niet vanzelfsprekend.

In andere woorden, zitten jullie al een tijdje niet zo lekker in de flow met elkaar, wij kunnen jullie Kersti en Sjaak van harte aanbevelen. Voor ons heeft het in elk geval veel goeds betekend.

B & M

Verloop

Eerst voeren we een (vrijblijvend) intakegesprek met jullie: wat speelt er, wat willen jullie loslaten of veranderen, en waar willen jullie naartoe? Zo kunnen we kennismaken met elkaar en invoelen of een traject koppelcoaching past bij jullie hulpvraag. 

Is er een ‘ja’, dan volgt het traject. Hierin worden individuele en gezamenlijke sessies gecombineerd, plus oefeningen en praktische tools voor thuis. We werken met coachingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, energie- en ademwerk, visualisaties, tantra, schrijf- of creativiteitsopdrachten – wat bij jullie en jullie behoeften in het moment past.

Zit je tussendoor ergens mee, dan staat in dit traject de lijn naar ons open. Soms helpt dit om weer on track te komen en je te openen voor wat jullie willen, in plaats van te verdwalen in wat je niet meer wil.

We eindigen met een gezamenlijke sessie om terug te blikken, te oogsten wat er veranderd is en te bezien hoe jullie verder gaan in jullie relatie.

Wil je méér, ga dan voor de massagevariant: voeg (een) massageworkshop(s) toe aan het traject. Leer elkaar aanraken alsof je een dierbaar instrument bespeelt, in speelsheid, intimiteit en diepgang. Leer elkaar beminnen alsof je het voor ’t eerst doet. Deze workshops geven we in een kleine groep, of (tegen meerprijs) privé aan jullie.

Voor een flinke kick-off òf een knallende afsluiter van jullie traject, is er ook de optie om onze geheel verzorgde weekendretraite ‘Vier de Liefde’ toe te voegen aan het pakket.

En gun je jezelf een volledige relatie transformatie, ga dan voor het complete pakket. Inclusief massageworkshops èn de weekendretraite.

Spreekt dit jullie aan? Voel je een verlangen, een zindering, een rilling in je ruggegraat? Denk je “ja er moet nu echt iets gebeuren”? Ben je er klaar mee, genoegen te nemen met een dagelijks gangetje? Zijn jullie er klaar voor om de God en Godin te zijn die in jullie schuilen? Neem dan contact met ons op!

TOEN…
In tranen (zij) en verstard (hij) zitten ze op de bank voor een intake. Ze zijn 10 jaar bij elkaar, de start van hun relatie was ingewikkeld, een echte basis van verbinding is niet gelegd. De vonk tussen hen is er niet meer zo. De negativiteit tussen hen wint het telkens. Seksueel stroomt het niet. Na de eerdere pogingen om het vuur in de relatie weer te ontsteken (o.a. psycholoog, seksuoloog) zijn ze nu bij Desideratum beland voor hulp en praktische begeleiding.

…EN NU
“We hadden vanmorgen een dingetje…een irritatie die normaal zou uitgroeien tot een ruzie en het bekende muurtje optrekken. Nu kozen we om eerst te shaken…toen samen ademen…en daarna heb ik haar een heerlijke tantrische massage gegeven die eindigde in ’n heerlijke vrijpartij op de maat van tantrische muziek…en weer helemaal samen en blij… Fijn!!”

J & M

 kortom:

 

 • Voorafgaande (vrijblijvende) intake in onze praktijk van ca. een uur (evt. ook mogelijk via Skype)
 • Het traject zelf: 10 sessies, inclusief oefeningen voor thuis
 • Uitbreiding 1: leer elkaar beminnen als nooit tevoren in massageworkshops
 • Uitbreiding 2: boek de geheel verzorgde weekendretraite’Vier de Liefde’
 • Uitbreiding 3: zowel les in beminnen als de weekendretraite
 • Tussentijds contact: de lijnen staan het gehele traject open
 • Inclusief een afsluitende gezamenlijke sessie om de balans op te maken.

Bevat:

 • ademwerk
 • lichaamswerk
 • energiewerk
 • healing (Transformational Touch)
 • communicatie
 • creativiteit
 • spelen
 • massage

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland